maandag 4 juni 2018

Een tijdperk afgesloten 4-6-2018


Vanmorgen is de waterbak waar onze hondjes een paar jaar veel plezier van hebben gehad opgehaald. Wij gebruiken hem niet meer, gaan lekker naar het water toe waar ze kunnen zwemmen.
Ik weet dat hij goed terecht komt, zo niet bij de nieuwe eigenaresse als haar honden er niets aan vinden . . dan wel bij het dierenhotel waar ze werkt.
Prima . . maar toch ..


Begin van de middag is de pupmobiel, oftewel de bejaardenmobiel opgehaald. Zoveel mooie herinneringen aan de pups en oudjes die er gebruik van hebben gemaakt. Dat er bij ons nog een pup komt is niet waarschijnlijk.
Komt zo heel goed terecht bij iemand die hondjes opvangt waarvan 1 met een gebroken poot. Ze doet alles van haar eigen geld, dus de kar is meer dan goed terecht gekomen.
Maar toch . .


We hadden nog 1 van de 2 luxe slaapplaatsen voor de honden. Deze is eind van de middag opgehaald. We hebben nog maar 3 honden, dus we moesten echt wat op gaan ruimen.
Ook deze bak komt zo goed terecht bij iemand die leeft voor haar en andermans honden.
Maar toch . .
Morgen wordt de stoffen opvouwbare bench opgehaald. Ook deze krijgt een nieuw leven.
Het laatste behalve foto's en films wat me herinnert aan de wedstrijden die ik liep met m'n honden.
Zo'n heerlijke bench en ze lagen er zo graag (samen) in.
Ik hoop dat de nieuwe eigenaar er nog lang plezier van heeft.
Maar toch . .Het voelt als afscheid nemen van een mooi lang tijdperk. De afgelopen 5 jaar hebben we afscheid genomen van 4 honden, waarvan 2 dit jaar. En nu verdwijnen er ook steeds meer tastbare herinneringen. Ik vind dat best lastig om mee om te gaan. Het doet me stil staan bij dingen waar ik nog lang niet aan wil denken, maar die toch steeds weer opduiken.
Het maakt dat we nog meer genieten van wat we nog hebben, onze Djoek, Noëlla en Ben.
Dat tijdperk is nog lang niet voorbij!

1 opmerking:

  1. lastig he?! het realiseren van dingen die waren is soms een behoorlijk proces.

    BeantwoordenVerwijderen