zondag 18 maart 2018

Vijfspan week 10 . . 5-3 ™ 11-3-2018
Deze week zijn Cadanz en Djoek voor een uitgebreide controle naar de DA geweest. We vonden ze niet zo lekker gaan de laatste tijd, dus tijd voor een APK.
Het bleek gelukkig allemaal mee te vallen. Geen rare dingen die we nog niet wisten.
Djoek misschien wat meer last van zijn artrose en zijn ogen worden minder. Dat merken we als we wat lekkers geven. Hij pakt altijd heel voorzichtig aan, maar nu zit hij er soms naast.
Cadanz heeft wel de nodige ouderdomsklachten. Hij is stokdoof, half blind en behoorlijk dement. We moeten hem met wandelen echt in de gaten houden, want hij loopt alle kanten op.
Hij gaat moeizaam liggen, zal ook wel artrose zijn en is licht incontinent. Daar hebben we pilletjes voor meegekregen. Ook wordt zijn bespiering minder, hij kan behoorlijk wegglijden op de plavuizen. Dus alle kleden en antislip matten die er voor Songan lagen, blijven nu voor Cadanz liggen.
We hopen toch nog een tijd van hem te kunnen genieten. Hart en longen zijn nog prima in orde. In mei wordt hij 13 jaar en Djoek wordt 10 jaar eind maart.

De week leuk afgesloten met een wandeling aan het Haringvliet. Is zoet water met aangrenzend duinen die soms behoorlijk pittig zijn om te beklimmen.
Niet helemaal gelopen in verband met de leeftijd van Ben. Is de wandeling net iets te zwaar voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten