vrijdag 23 maart 2018

Ben weer even tussen zijn Angel familie 21-3-2018
Het werd hoog tijd om met Ben een keer terug te gaan naar zijn geboortegrond. Het was veel te lang geleden dat zijn fokker Maj 'Angel of Wassenaer' hem gezien had. En wij wilden natuurlijk ook de kittens bewonderen.
Ben ging helemaal uit zijn dak toen hij Maj zag, hij wist niet van ophouden. Echt super leuk om te zien hoe blij hij was.
We waren reuze benieuwd hoe de dames hem zouden ontvangen. Zijn mama Fee, zijn oma Aiki, zijn overgrootmoeder Angel en halfzusje Karah.
Ben was aardig onder de indruk toen hij binnen kwam en hield zich keurig gedeisd. Maar dat duurde niet zo heel lang, want Karah nodigde hem al snel uit tot spel en de andere dames deden vrolijk mee.

Oww en de kittens zijn echt superleuk en mooi, net als hun mama Coco. Zo grappig om te zien die kleine acrobaatjes als ze aan het spelen zijn.

Veel te snel was de middag om, het was reuze gezellig, we hebben genoten en gaan zeker op herhaling.

1 opmerking:

  1. WoW WoW WoW wat een gave film heb je weer gemaakt Joke van Eimeren ���������������� echt fantastisch! T is opnieuw genieten! En wat deed ie t leuk die Ben ������������hij is ook een echte Engel ����

    BeantwoordenVerwijderen