donderdag 8 februari 2018

Vijfspan week 5 . . 29 januari ™ 4 februari 2018
Week 4 overgeslagen, er viel niet veel te filmen of te fotograferen.

Deze week weer een leuke hondenweek geweest en natuurlijk Lex zijn verjaardag. Hij is 68 jaar geworden.
Twee keer gespeurd, op maandag Noëlla samen met Ben in het Maximapark en vrijdag met broer Manoj aan de Haarrijnse plas.
Twee prachtige dagen, dan is het een genot om te doen en ik ben er redelijk verslaafd aan geraakt. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou gaan vinden en Noëlla is bijna niet te houden, zo enorm leuk vindt ze het. Ik moet echt in de lijn hangen om haar een beetje in toom te houden.

Ben heeft een leuke training gehad in een grote Intratuin. Wat is hij toch relaxt overal. Nog 1 training, dan is het helaas voorbij, heeft hij alle seizoenen doorlopen.
Lex vindt het behoorlijk jammer, zo'n leuke opvoedkundige training, helemaal gericht op het dagelijkse leven en situaties waar je mee te maken kan krijgen, heeft hij niet eerder meegemaakt.

Zaterdag was er een wandeling van 4 broers uit het Lucky 10 nest. Negen maanden oud zijn ze, beginnen zich al wat te voelen. Was heel benieuwd hoe dat zou uitpakken.
Het los laten rennen van die 4 ging niet helemaal lekker, maar met z'n allen aan de riem lopen ging prima. Likten ze elkaars bek en nodigden elkaar uit om te spelen.
Een stel prachtige kwajongens zijn het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten