dinsdag 2 januari 2018

Vijfspan week 52 . . 25 ™ 31 december 2017De griep van Lex was erg hardnekkig. Hij was aan het opknappen nadat hij het 2 weken lang behoorlijk te pakken had. Tweede kerstdag was het weer mis. Hij kreeg een terugslag en was er beroerd aan toe. Nog weinig weerstand nadat hij eerder het jaar een behoorlijke jas heeft uitgetrokken.
Ik ging die dag alleen op stap met Noëlla en Ben en Hanny met Djinx's. Die 3 hebben zich prima vermaakt met elkaar. Ben vond Djinx's erg leuk en dat was wederzijds. Er zit ook maar een paar maanden leeftijdsverschil tussen die 2.

In de loop van de week knapte Lex weer wat op en zaterdag 30 december zijn we met het hele span naar het bos gegaan om het geknal van vuurwerk overal om ons heen te ontlopen.
Rustigjes aan voor de oudjes, af en toe stilstaan en foto's maken op een ander plekje in het bos waar we de auto ook dichtbij kunnen parkeren.
Hetzelfde deden we Oudjaarsdag, alleen wilde Songan niet graag mee. Hij was nog moe van de vorige dag. Toch meegenomen voor die éne keer nog. Het geknal in de buurt nam alleen maar toe ondanks de regen.
Gelukkig zijn de honden niet bang en ze trekken zich niks aan van al die herrie. Ook toen het echt losbarstte na middernacht vonden ze het wel best. Onder het genot van een lekkere kluif keek er niemand vreemd van op.

Dan is het jaar voorbij . . met als dieptepunt de ziekte van Lex. Positief is dat hij ervan genezen is, maar de spanning en angst op terugkeer zal niet zo snel verdwijnen.
De komst van Ben heeft Lex veel afleiding gegeven en samen hebben ze een nieuwe start gemaakt.
We zijn heel gelukkig dat we het jaar zo goed kunnen afsluiten en wensen iedereen een gezond, gezellig en geweldig 2018.Geen opmerkingen:

Een reactie posten