zaterdag 20 januari 2018

Vijfspan week 2 . . 8 ™ 14 januari 2018Januari, een saaie maand. Ik heb er altijd een beetje moeite mee. Het is grijs en het regent veel.
We hebben niet veel beleefd deze week. Natuurlijk wel lekker met de hondjes aan de wandel geweest en Noëlla en Ben samen laten hollen in het bos van Austerlitz.
Onze oudjes hebben er ook niet veel zin. Alle drie sukkelen ze maar een beetje mee. Helaas, het is aan ze te merken dat ze op leeftijd zijn.

De week hebben we wel leuk afgesloten met de eerste DHCN wandeling dit jaar. We troffen het met het weer, een lekker zonnetje, dat maakt de dag een stuk leuker.
Het is een mooie wandeling in het Seterse bos, het is heuvelachtig, het is weids met mooie wandelpaden en er was modder. Ik zeg . . jippie voor onze ODH's..
Na de wandeling niet in het restaurant gebleven vanwege de drukte. Het was niet te voorspellen hoe lang we moesten wachten op wat te eten. Onderweg naar huis daar in de buurt gestopt bij McDonalds. Smaakte prima, zeker als je trek hebt na een flinke wandeling.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten