woensdag 10 januari 2018

Vijfspan week 1. .1 tm 7 januari 2018
Ons nieuwe jaar begon goed. Nadat we het dagje uit naar de dierentuin eind december, met 2 zusjes van Noëlla, moesten verzetten omdat Lex ziek was, kon het deze week niet doorgaan omdat Ben ziek werd.
Ben raakte donderdagavond aan de diarree en wilde niet meer eten. Aangezien we veel getobd hebben met hem, hij heeft giardia gehad en daardoor lang problemen met zijn darmen, namen we geen enkel risico en belden de volgende ochtend de dierenarts. We konden 's morgens al komen.
Ben bleek een darmwandontsteking te hebben en als we er niet zo snel bij waren geweest, zou hij behoorlijk ziek zijn geworden. Hij kreeg een antibiotica injectie en pillen om de slechte bacteriën op te ruimen. De antibiotica moest snel werken en dat deed het ook. Meneer had dezelfde avond al weer praatjes. Een hele opluchting! Dat uitje naar de dierentuin gaat er vast nog wel een keer van komen.

Ik heb met Noëlla de week leuk af kunnen sluiten met op zaterdag speuren met broer Manoj en op zondag onze laatste geurdetectieles met Manoj en Djazz.
Geurdetectie blijf ik wel zelf thuis doen, maar in plaats van de training gaan we 2 x in de week speuren. Een keer met Manoj en een keer samen met Ben. Speuren vindt Noëlla geweldig om te doen, alhoewel ze in geurdetectie ook heel goed is. Dat blijven we ook zeker zelf doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten