woensdag 13 december 2017

Vijfspan week 49 . . 4 december ™ 10 december 2017
Maandag 4 december
Lex had er lang naar uitgekeken, maar vandaag gaat het gebeuren... Lex heeft een afspraak bij Jennie om een tattoo van Ben op z'n arm te laten zetten. Dezelfde tattoo als van Boy en Djoek en Ben komt er onder te staan.
Ik ben meegegaan zodat we voor een ontwerp van onze Lucky Us tattoo konden afspreken en misschien wat ideeën opdoen. Ondertussen dat Lex getatoeëerd werd, ging ik wat boekjes doorbladeren en heb heel lucky gevonden wat we zochten.
De basis die ik voor mezelf vond zou Jennie verder uitwerken, ben natuurlijk heel benieuwd wat ze er van gaat maken. De afspraak voor ons allebei is op dinsdag 12 december.

Vrijdag 8 december
Het is gaan sneeuwen. Wat een feest voor de honden ook al is het nog maar een klein beetje.
Op zijn korte rondje vond Songan het helemaal niks in de sneeuw, plassen en gauw weer naar huis. Ik verbaas me de laatste tijd over Cadanz. Na een tijdje zich teruggetrokken te hebben lijkt het alsof hij aan z'n 2e jeugd begint. Over 5 maanden is hij 13 jaar, maar dat geef je hem niet. Hij loopt te hupsen en te springen door het huis, ligt weer elke dag bij me op de bank zoals in het verleden en de sneeuw vond hij helemaal niet vervelend. Een meter lopen en een kwartier snuffelen, met z'n neus door de sneeuw. Goed zo Danzje .. we gaan voor nog een paar jaar ❤️
Ondertussen is het blijven sneeuwen, een dik pak ligt er op zondag. Zelfs ik vond het leuk om er met de honden doorheen te banjeren.

Zaterdag 9 december
Ging Lex met Ben naar de kerstmarkt in IJsselstein. De markt daar wordt altijd druk bezocht en ook op de kerstmarkt was het ondanks de regen en kou behoorlijk druk.
Ben had er geen last van en vond het wel gezellig tussen alle mensen. Hij kreeg veel leuke reacties en was er heel op z'n gemak. Weer een leuke ervaring voor onze puber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten