woensdag 6 december 2017

Vijfspan week 48 . . 27 november ™ 3 december 2017Het was niet echt een week om veel buiten op pad te zijn. De momenten waarop het droog was hebben we dan ook goed benut door onder andere nog een laatste keer te parkeren op onze vaste stek in het bos.
Kou en regen is een slechte combinatie. Alleen Ben deert het niet, de andere 4 vinden het echt niet fijn. We doen ze geen plezier met lange wandelingen, dus was het een rustig wandelweekje voor het Vijfspan.
Afleiding genoeg met elkaar in huis en we verzinnen wel wat om te doen.

Noëlla is mee geweest naar het verzorgingshuis waar m'n moeder woont, waar ze de dame die voor de thee en koffie zorgt de stuipen op het lijf heeft gejaagd door er alleen maar te zijn.
De vrouw reageerde hysterisch toen ze haar zag, wist niet hoe snel ze zich om moest draaien en de deur achter zich dicht smijten. Achter de deur roepend of we iets wilden drinken . . nou nee laat maar zitten, we zetten zelf wel thee. Tjonge, wat een heftige reactie.

Zondagmorgen was het gelukkig droog en konden Lex en Frans samen met Djoek en Bandhu een boswandeling maken in Austerlitz waar ze alle 4 van genoten hebben.
Lex heeft er filmfragmenten opgenomen en maakt er nog een filmpje van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten