dinsdag 28 november 2017

Vijfspan week 47 . . 20 ™ 26 november 2017
Maandag 20 november . . Ben is dan 7 maanden. Een grote vent al, zowel in afmeting als in gewicht. Ruim 37 kilo gaf de weegschaal aan.

Dinsdag 21 november . . Lekker scharrelen in het bos, er nog even van genieten. Per 1 december kunnen we niet meer op 'ons' plekje parkeren in Lage Vuursche. De weg is dan tot 1 maart volgend jaar afgesloten door een slagboom. We kunnen wel ergens anders parkeren, maar om daar in het bos te komen moeten we een stukje lopen. Dat is voor Songan te ver. We gaan op zoek naar een andere plek om de auto neer te zetten.

Vrijdag de 24e gespeurd met Noëlla op een nieuwe locatie. Landgoed Beerschoten in de Bilt. Erg mooi daar.
Waar wij liepen mogen honden niet loslopen. Er is wel een losloop gedeelte op het landgoed.

Zaterdag de 25e een leuke training geurdetectie. Buiten de hal op een opslagterrein. Ruimte genoeg met afwisselende opgeslagen spullen om je geurobject te verstoppen.
In de hal was een open dag van hondenschool Sammie. Er stonden wat leuke stands en er moest natuurlijk gekocht worden. Jammer genoeg was het niet Ben-proof..

Zondag 26 november was er de maandwandeling van Kynologisch instituut vanuit 't Hart in de Soesterduinen. Met Ben voor de eerste keer de hele wandeling meegelopen. Onderweg werd er regelmatig gestopt zodat de honden zich bij de verschillende vennetjes konden vermaken.
Na de wandeling koffie gedronken op het terras en toen we bijna bij de auto waren barstte de bui los met hagel en natte sneeuw.
We hebben enorm genoten met Noëlla en Ben, op naar de volgende wandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten