woensdag 15 november 2017

Vijfspan week 45 . . 6 ™ 12 november 2017Er lag een spannende week voor ons.
Op dinsdag 7 november kregen we de uitslagen van de onderzoeken van Lex. Ook al zeiden we tegen elkaar . . het zal wel een goede uitslag zijn . . de spanning was duidelijk merkbaar aan ons allebei.
Wat een opluchting dat er niks bijzonders is gevonden op de echo en de röntgenfoto. Ook de bloedwaardes zijn goed. Weer wat te vieren . . tot over 3 maanden!

Donderdag 9 november namen Noël en Filos . .  ons met Noëlla en Ben, Herma en Tom met Rinke . .  mee, voor een wandeling langs de uiterwaarden van de Lek bij Culemborg. Was heerlijk voor de honden, ze konden overal het water in, wat ze met veel plezier deden.
Na koffie met gebak gingen we met 2 tevreden hondjes op weg naar huis.

Zaterdag de 11e kregen we ons certificaat uitgereikt voor het level 2 examen geurdetectie. Alle drie zijn ze geslaagd. Djazz, Manoj en Noëlla. Trots op onze honden. Ze vinden het erg leuk om te doen en zijn heel geconcentreerd bezig met het zoeken van hun geurobject.
We gaan door voor level 3 en ze kregen daar al een klein voorproefje van.

Zondag 12 november was er een wandeling gepland met een paar nestgenoten van Ben. Vanwege het slechte weer is deze afgelast. Is maar goed ook, want wat was het slecht 's middags.
Er komt vast een herkansing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten