woensdag 11 oktober 2017

Vijfspan week 40 . . 2 ™ 8 oktober 20172 oktober
De week begint met 2 verjaardagen. Songan is 9 jaar geworden. Hoeraaa . . dat heeft hij toch maar gehaald, die krakende wagen. Of er nog een jaar bij zal komen betwijfel ik, maar je weet het nooit. De spirit heeft hij wel, alleen wil zijn lijf niet meer zo erg. Een paar weken geleden tramadol meegekregen van de DA, maar dat doet niks bij hem. Al eerder pijnstillers geprobeerd zonder resultaat. Dus daar gaan we maar niet mee door, is weinig zinvol. Hij heeft het nog naar zijn zin met zijn beperkingen, dus we gaan er nog even voor!
Ook is mijn moeder die dag jarig . . 91 is ze geworden. Aan de éne kant is ze nog behoorlijk kien, maar aan de andere kant wordt ze steeds meer dement.
Ze woont in het midden van het land in een verzorgingshuis en vroeg me welke kant ze op moest lopen om aan zee te komen. Was het nou de tweede straat links of de tweede straat rechts. Ze kon niet begrijpen dat het echt een heel eind lopen is . .

Naast de trainingen met onze hondjes, waren er ook weer gezellige uitjes.
Het Erkemederstrand in Zeewolde was er 1 van. Gezellig met Tom en Herma en Rinke, het zusje van Noëlla. Wat hebben we het getroffen met het weer. We konden het nog niet al te lang maken met Ben, maar een keertje iets langer dan normaal is niet zo erg. Hij was 's avonds helemaal van de wereld en de volgende dag nog, dus dat werd een rustig dagje voor hem.

Zondag 8 oktober was weer een drukke dag voor Ben en een hele nieuwe ervaring, hij ging voor de eerste keer naar een show. Hij vond het eigenlijk allemaal prima, want Lex was bij hem. Hij is zo relaxt, ging overal liggen waar je stil staat. Hij haalde een mooie 1e plaats bij de 'baby' reuen.
Maar ook die dag was heel vermoeiend voor hem en werd hij de rest van de dag rustig gehouden.

Met foto's maken was ik die week minder gelukkig. Toch van alles een paar foto's overgehouden en ook nog mooie foto's van Ben op de show gekregen.
Het was weer een heerlijke week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten