woensdag 27 september 2017

Vijfspan week 38 . . 18 ™ 24 september 2017Maandag 18-9-2017
Naast geurdetectie met Noëlla, doen we ook speurtraining bij Jessica van Wooftown, samen met Patricia en broer Manoj. Tot vandaag werden ze op het spoor van Jessica gezet, maar nu moest Noëlla Patricia met Manoj gaan zoeken en andersom zocht Manoj ons. Kon Jessica met ons meelopen om te kijken hoe we het er vanaf brachten.
Na een snuffelig begin was Noëlla enthousiast om haar broer te zoeken en volgens mij was dat bij Manoj ook het geval. Een erg leuke les op een mooie locatie bij het Maximapark in Utrecht.

We wandelen wat af en dat is deze week niet anders. Lex en ik lopen ook onze eigen wandelingen in verschillende combinaties. Songan is bijna niet meer mee te nemen. Ik doe het nog wel eens om het voor hem leuk te maken, maar als hij los van de riem mag, staat hij meteen stil of gaat liggen. Dus moet hij alsnog vast om hem in beweging te houden. 
Cadanz loopt beter, al moeten we voor hem ook de wandelingen aanpassen. Djoek gaat nog wat beter en Noëlla is in de kracht van haar leven. 
Ben is woensdag de 20e 5 maanden geworden, dus zijn wandelingen worden steeds wat meer uitgebreid. Hij is een flinke kerel en dat vindt hij zelf ook. Denkt af en toe dat hij heel wat in brengen heeft, wat ik wel kan begrijpen. Alleen Djoek houdt hem onder de poot, de rest doet daar nauwelijks aan.

Zaterdag de 23e had Noëlla een geurdetectietraining samen met broer Manoj en vriendin Djazz. Er wordt getraind voor het volgende examen, level 2. Ook dit was weer een leuke les.

Zondag de 24e was er een 2e reünie van het nest van Ben. Ben ging met een zusje en 4 broertjes wandelen op de Hoorneboegse heide, met na afloop een bezoek aan restaurant de Paddestoel.
Foto's van deze happening zijn nog in bewerking. 

1 opmerking:

  1. Vanaf mn 06 in de luie stoel. Lex stuurde de link door in de Lucky 🔟App.
    Wat een onwijs leuk week filmpje weer zeg.
    Geweldig dat jij dit elke week maakt, fantastisch voor later ook!!
    Blijft aandoenlijk om te zien hoe mooi Ben zich overal in jullie roedel 'in draait'. Prachtig dat spel met Somgan, Cadanz en vooral Noëlla!! 🤗😇😇😇😇

    BeantwoordenVerwijderen