dinsdag 19 september 2017

Vijfspan week 37 . . 11 ™ 17 september 2017Onze Bennie groeit als kool. Lex houdt een groei album bij van hem en zijn nestgenootjes. Wekelijks worden er nieuwe foto's in geplaatst.
Hij is druk aan het wisselen. Blij toe dat die scherpe tandjes verdwijnen. Maar hij heeft er last van en wordt door de opa's Cadanz en Songan liefdevol vertroeteld.

Noëlla heeft last van haar rechteroogje, dus maar weer eens richting dierenarts. Gelukkig geen beschadiging aan haar oog, maar wel een ontsteking. Met een zalfje en een druppeltje is het hopelijk na een week genezen.

Ben is aan de vervolgcursus begonnen en wat ik er van hoorde, was het een erg leuke eerste les. Ook doet hij een korte cursus puppygym, weer iets heel anders. Als je maar leuk bezig bent en Ben heeft er wel zin in.

Met Noëlla examen gedaan voor level 1 in geurdetectie waar we voor geslaagd zijn. De geur waar zij op speurt is thee. Dat moet ze verwijzen tussen andere geuren, in dit geval anijs, koffie en geld.
We gaan door voor het volgende examen.

Terwijl Lex zondag samen met Djoek ging wandelen met Frans en Djoek zijn zoon Bandhu, ben ik voor de eerste keer met Noëlla en Ben aan de riem naar ons mooie grote stadspark gelopen.
Ik vond het wel een uitdaging, omdat Ben altijd in Noëlla hangt. Was heel benieuwd hoe dat zou gaan tijdens het lopen. Maar het ging prima. Twee keurig meelopende hondjes en in het park mochten ze lekker los.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten