woensdag 13 september 2017

Vijfspan week 36 . . 4 ™ 10-9 2017Maandag niet alleen naar het bos geweest, maar ook naar de DA. Djoek heeft 2 oorontstekingen en Ben waarschijnlijk gestoken onder aan zijn kaak. Kreeg daar een grote bult. Is gelukkig in de loop van de week zo goed als verdwenen.
Op dinsdag naar de Hoorneboegse heide geweest met Ben en Tygo. Er staat een foto album op Flickr van Lex en een filmpje van mij op YouTube.
Woensdag gingen Djoek en Noëlla samen mee naar de Nedereindse plas. Ze vinden het daar geweldig leuk om te lopen. Het is een afwisselende wandeling, met water, een heuvel om te beklimmen en je kunt er een lange wandeling maken om de plas heen.
Ben had woensdagavond zijn laatste puppyles en aan het eind van de les kreeg Lex een prachtig certificaat mee. De vervolgcursus start meteen de week erna.


Zondag was de DHCN strandwandeling Katwijk-Noordwijk v.v. Omdat Ben nog niet zover mag lopen zijn we naar Noordwijk gegaan, er waren daar nog meer nestgenootjes van Ben en ik ben met Noëlla mee teruggelopen naar Katwijk waar Lex met Ben naartoe zou rijden.
Helaas moest Noëlla de hele wandeling aan de riem blijven, want ze keek alleen maar om waar Ben was. Ik weet zeker dat ze meteen omgedraaid zou zijn als ze los zou lopen. Maar in Katwijk heeft ze nog even kunnen hollen met Ben, Rinke en Filos als afterparty op de wandeling.
We hadden pech voor vertrek naar Noordwijk, de bus startte niet.. maandag de ANWB gebeld en bleek dat de accu vervangen moest worden. Naar de garage gebracht voor een nieuwe accu en ik kon hem gelukkig dezelfde dag weer ophalen.
Een paar foto's in week 36 gezet, het foto album van de strandwandeling moet nog gemaakt worden.

2 opmerkingen:

 1. Lastig dat Noëlla aan de lijn moest naar Katwijk maar toch ook wel weer bijzonder lief.
  Gelukkig dat de bult bij Ben onschuldig is. Je schrikt er toch even van. Voor Djoek een dikke knuffel en beterschap.
  Liefs X Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lastig valt op zich wel mee, Noëlla loopt goed mee aan de riem, behalve dat ze elke keer omkeek tot aan Katwijk toe ☺️ Het was vooral jammer voor haarzelf, want Rinke kwam haar telkens ophalen om te hollen, maar dat durfde ik echt niet aan. Het is zeker heel lief, die 2 zijn zo gek op elkaar.
   De bult van Ben was behoorlijk schrikken, was echt enorm, maar is gelukkig allemaal meegevallen!

   Verwijderen